Doe je ook mee met onze schaatsclinic?!!

Zaterdag 10 oktober van 18.45 tot 19.45 uur voor 4 t/m 12 jaar

Zondag 11 oktober van 18.45 tot 20.15 uur voor 13 t/m 99 jaar

Het is wel warm geweest! Heb je zin in verkoeling? Wil je ook leren schaatsen of juist je techniek weer eens aanscherpen? Kom een keer schaatsen met de Arnhemse IJsclub Thialf! We trainen in de winter op het ijs van het Triavium in Nijmegen.

De Arnhemse IJsclub organiseert tal van activiteiten rondom het schaatsen en skeeleren. Nu de zomer ten einde is, start het schaatsseizoen weer! Bij A.IJ.C Thialf ontmoet je mensen die, net zoals jij, echt van deze sporten houden. Door in verenigingsverband te sporten verbeter je niet alleen de techniek en conditie, maar het ook nog eens heel gezellig.

Op zaterdag 10 oktober organiseren wij een open schaatstraining voor de jeugd t/m 12 jaar. 13 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op zondag 11 oktober. Kom samen met je buurman, vrouw, vriend, zus of nichtje en probeer het schaatsen weer eens uit.

Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden via info@aijcthialf.nl Houdt onze website in de gaten rondom veanderingen rondom de Corona afspraken.

Bovendien is het nu nog niet helemaal zeker of de schaatsverhuur op deze data open zal zijn. Hier doen wij natuurlijk ons uiterste best voor.

Het maakt niet uit of je al kan schaatsen of juist beginner bent of wedstrijden wil schaatsen. Er zijn activiteiten voor elk niveau onder begeleiding van deskundige schaatstrainers. Ook onze trainingen zijn zo ingedeeld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Naast de schaatstrainingen organiseert A.IJ.C Thialf ook een speciale schaats- en wintersportbootcamp op maandagavond. Deze training vindt plaats op het sportpark 't Cranevelt achter het ziekenhuis Rijnstate. Ook hier kan je eerst meedoen om te bekijken of het bij je past.

Hou voor de start hiervan onze website in de gaten en meld je vervolgens ook aan via het infoadres.